Produsele MILKCOM sunt atestate de către organisme acreditate la nivel european.

Produse montane

Pentru ca văcuțele noastre pasc liniștite iarbă de pe pajiștile de munte din zona Întorsurii Buzăului, a fost ușor să obținem în anul 2019, certificarea "Produs Montan" pentru toate produsele Milkcom.

Agricultură ecologică

Fiecare lot de produse bio Milkcom este inspectat, testat, analizat și certificat de ECOCERT S.R.L., în concordanţă cu reglementările EC 834/2007 și EC 889/2008. Laptele provine de la producatorii certificați ecologic din zona, care-si cresc vacile liber, în zone curate, unde solul, apa, aerul, hrana nu sunt expuse poluării.

International Featured Standards

Avem implementat și acreditat standardul IFS – International Featured Standards – care certifică faptul că produsele Milkcom respectă standardele internaționale de siguranță alimentară.

Procesul de producție în cadrul MILKCOM

Halele tehnologice sunt dotate cu instalaţii de tratare şi climatizare a aerului, care controlează permanent temperatura, calitatea şi umiditatea aerului, neexistând riscul contaminării produselor. Compania a achiziţionat noi tehnologii necesare fabricării brânzeturilor, care au crescut semnificativ calitatea produselor şi în acelaşi timp şi capacitatea de producţie.

Pasteurizator lapte
Monitorizare temperaturi pasteurizare
Centrifuga lapte
Adaugare culturi lactice
Adaugare cheag
Inchegare
Procesarea coagulului
Adunarea coagulului
Presare
Trasarea formelor
Taiere
Forme Presare
Presare
Presare
Verificare calitate
Sarare
Depozite maturare
Depozite maturare
Branza Tilsit (1 luna maturare)
Branza Tilsit (1 luna maturare)
Procesare cascaval
Formare cascaval
Depozite maturare cascaval
Depozite maturare cascaval